• Dostava in strošek dostave

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo naših pošiljk je Pošta Slovenije. Cena dostave za naročila manjša od 60,00 EUR =  3,50 EUR (poštnina Pošta SLO) in v primeru, da te ne bo doma, boš paket lahko prevzela na svoji Pošti v roku 8 ali 15 dni. Za naročila nad 60,00 EUR je dostava paketa brezplačna.

 • PLAČILO PO POVZETJU

Pri plačilu po povzetju si v navadi Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN, ampak ker vam pri nas ne želimo bremeniti z dodatnimi stroški, vam provizijo za vplačilo obrazca UPN KRIJEMO MI.

Strošek dostave se kupcu zaračunata ob koncu naročila kot nova postavka na računu.

 • PLAČILO PO PREDRAČUNU

Za višino provizije pri plačilu po predračunu povprašajte pri banki, preko katere izvajate plačilo.  To pomeni, da plačate kupnino+strošek dostave v vrednosti 3,50 EUR.

Podatki za nakazilo:

INTS Luka Deželak s.p., Štihova ulica 10, 1000 Ljubljana

TRR: SI56 1010 0005 7024 452
Sklic: SI00 (+številka naročila)

BIC, SWIFT KODA BANKE: BAKOSI2X

Naročilo s plačilom ”Po Predračunu” velja le 3 delovne dni. Tako tudi ARTIKLE PO PREDRAČUNU HRANIMO LE 3 DELOVNE DNI. Po treh dneh se smatra, da od nakupa odstopate, vaše naročilo storniramo in artikle vrnemo v prodajo.

 • PLAČILO Z PAYPAL

Pri plačilu z Paypal se plača provizija za Paypal v višini 3,5% od celotnega zneska naročila. To pomeni, da plačate kupnino+strošek dostave v vrednosti 3,5 EUR + 3,5% provizija Paypal.

Email naslov za nakazilo preko Paypal: info@noranaobleke.si

 • Preklic Naročila

V kolikor odstopate od Naročila in Ali ste si premislili, nas o tem obvestite čimprej oz najkasneje 2 uri po oddaji naročila!!!

 • NE-prevzem Naročenega

Ko vaše naročilo obdelamo in ga oddamo na pošti, prejmete od nas sporočilo na e-mail naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, da lahko paket pričakujte v naslednjih dneh. Če vam poštar osebno paketa ne more predati, vas v nabiralniku čaka  Obvestilo o prejeti pošiljki. Čas za prevzem naročenega na pošti je 8 ali 15 dni. Tako dolgo vas paket čaka in,  če ga ne prevzamete, se le-ta vrne na naš naslov.  Če iz kakršnega koli razloga Obvestila od poštarja nimate, nas prosim kontaktirajte na info@noranaobleke.si in posredovali vam bomo podatke s katerimi lahko paketek dvignete brez tega listka. .

 • Posledice neprevzema paketa

Kupce vljudno prosimo, da v kolikor naročila niso pravočasno preklicali pred pošiljanjem in so bili poslani, prevzamejo. V nasprotnem primeru nastane škoda na strani podjetja z naročanjem, pošiljanjem in posledično tudi vračanjem paketa!!!

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V kolikor kupec paketa ne prevzame s tem dejanjem podjetju povzroča finančno škodo. Vse potencialne kupce pozivamo, da pred oddajo naročila preverijo svoje finančno stanje in, da v primeru nezmožnosti plačila ne naročajo v spletni trgovini. V primeru neprevzetega paketa stranki zaračunamo stroške neprevzetega paketa (3,70€ + stroške vrnitve paketa, katere cena se razlikuje od vsakega posameznega paketa), strošek priprave paketa, katera zajema vse administrativne stroške z obdelavo neprejetega paketa v skupni višini: 10,00€ za vsa naročila, v katere je vštet material za pakiranje in embalaža v višini 2,50€ in stroški administrativne priprave v višini 7,50€. Naročnik se lahko zaračuna stroškov izogne z vnovično dostavo povečano za stroške vrnitve pošiljke in nove dostave.

Takšni stranki v prihodnosti vnovična naročila odpremimo le po predhodnem plačilu preko predračuna. Plačilo po povzetju žal ni več možno.

Vsakršno namensko povzročanje škode z naročanjem in neprevzemom naročenega (lažna naročila), se da izslediti in ob sumu na to bomo primer in IP naslov predali odgovornim službam v nadaljno obravnavo kot zlorabo.

 • Strošek dostave

Za pakete vrednosti do 60,00 EUR – 3,5 EUR (3,5 EUR poštnina Pošta SLO), za pošiljke večjega zneska je dostava brezplačna!

 • Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga do tri dni, navadno pa so ti izdelki, ki so naročeni do 12.00 ure odposlani še isti dan in dostavljeni naslednji delovni dan. Za izdelke, ki niso na zalogi je dobavni rok 7-10 dni (trudimo se, da Naročene izdelke dobavimo v roku 5-7 delovnih dni) po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka te bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.

 • Brezplačna dostava

Za vsa naročila, ki presegajo vrednost 60,00 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna.

 • Zagotovljena diskretnost

Vsi naši paketi so odposlani v PVC vrečkah in iz zunanje strani vsebina paketa ni vidna in razpoznavna.
Na paketu je označena zgolj vrednost Odkupnine paketa ter napisan naslov prejemnika.

 • Osebni prevzem

Osebni prevzem žal ni mogoč saj smo spletna trgovina. Vsa naročila sprejemamo preko spletne trgovine in so poslana izključno s Pošto Slovenije.