Imaš vprašanje, te nekaj zanima in dvomiš v nakup?  
Preberi pogosta vprašanja, ki jih prejmemo od strank  in mogoče najdeš odgovor nanje! 

 

  • Kdaj dobim naročene izdelke?

Če  je izdelke, ki ga naročiš  do 12,00 ure na zalogi, ti paket pošljemo še isti dan, tako da ga prejmeš že naslednji delovni dan oz v roku 2 dni. V primeru, da naročiš izdelek, ki ga imamo v zunanjem skladišču je rok dobave 7-10 dni. Trudimo se, da dobava ni daljša od 7 delovnih dni. Priporočamo, da pri maturantskih in svečanih oblekicah upoštevaš rok dobave 7-14 delovnih dni, saj so le te višje kakovosti in šivane izključno po naročilu! Občasni daljši dobavni roki lahko nastanejo tudi ob menjavi kolekcije.

  • Lahko izdelke vrnem, če mi ne ustrezajo? Kako?

V primeru, da ti  izdelek, ki si ga naročila in prejela ne ustreza, ga lahko zamenjaš z drugim ali vrneš, tako da nas o tem obvestiš v roku 14 dni po prevzemu izdelka preko obrazca objavljenega na spletni strani – Obrazec za vračilo blaga.  Izdelek, ki ti ne ustreza vrni v roku 14 dni na naslov:  INTS Luka Deželak s.p., Cesta v Lipovce 15, 1358 Log pri Brezovici, Slovenija, s kopijo računa ali obrazcem za Vračilo blag. Vsi izdelki morajo biti nepoškodovani, brez madežov (make up), s pripeto etiketo, nerabljeni in v originalni embalaži. Možnost vračila ne velja, v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža ali tag –etiketa!!!  Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Paketov z odkupnino ne sprejemamo!

  • Kako naj izberem pravo velikost?

Velikosti oblačil so običajne, saj so naši dobavitelji izključno iz EU, tako, da ti priporočamo, da naročiš številko, ki jo običajno nosiš. V primeru, da si v dvomu katero velikost izbrati nam piši na e-mail info@noranaobleke.si kjer ti bomo odgovorili v najkrajšem času in seveda  z veseljem  svetovali.

  • Kakšni so stroški poštnine?

Stroški pošiljanja za nakup do vrednosti 60€ znašajo 3,50€,  za vsa večja naročila je poštnina zate brezplačna.

  • Ali paket lahko prevzamem na pošti?

Paket lahko prevzameš na pošti. Če ne želiš, da je paket dostavljen na dom, pri oddaji naročila kot možnost dostave izberi poštno ležeče ali svoje želje napiši v OPOMBE NAROČILA.

  • Imate trgovino, kjer lahko oblačila prej vidim?

NoraNaObleke.si je spletna trgovinica, zato oblačil prej ne moreš videti. Naročilo oddaš preko spletne trgovine in paketek pričakuješ s Pošto Slovenije.

  • Kakšne so moje možnosti plačila?

Nudimo ti možnost plačila Po Povzetju, Predračunu ali Paypal. Več o stroških si preberi pod – DOSTAVA!

Za vsa večja naročila, naročila svečanih, poročnih, maturantskih in svečanih oblekic po naročilu stranke (posebne mere in zahteve) se plačila vršijo predhodno preko bančnega nakazila na naš TRR račun.

  • Kje dobim popust?

Kupone za popuste objavljamo preko e-novic ali Facebook objavah. Znižane izdelke najdeš na naši spletni strani pod kategoriji Akcijski izdelki %. Našim zvestim strankam popuste pošiljamo v e-novicah.

  • Imam težave z oddajo naročila.

Še enkrat preveri, če si vpisala vse podatke v polja označena z * in, če so ti pravilni. Če si že registrirana uporabnica se za oddajo naročila prijavi s podatki, ki si jih izbrala ob registraciji. Lahko pa nas kontaktiraš na e-mail info@noranaobleke.si in z veseljem ti bomo pomagali pri prijavi ali pa oddaji naročila.

  • Vprašanja

Za vsa vprašanja in pomoč se obrni na naš e-mail naslov: info@noranaobleke.si in z veseljem ti bomo pomagali.